O nama

/O nama
O nama2017-06-14T14:59:41+00:00

Tražimo partnere

  • imate tvrtku i iskustva u komercijali
  • nemate tvrtku ali je želite osnovati
  • bavite se prodajom i ugradnjom a želite promjeniti dobavljača
  • prestajete sa proizvodnjom a želite nastaviti distribucijom
  • ako i nemate iskustva a želite i vjerujete u sebe,mi ćemo vam pomoći da ostvarite svoje želje i ciljeve

Tražimo partnere u Hrvatskoj i inozemstvu!

ILSAD d.o.o.

tvornica PVC i Alu stolarije, Ozalj

Tvrtka Ilsad d.o.o. osnovana je 1992 god. kada počinje sa proizvodnjom pvc stolarije a par godina kasnije i sa proizvodnjom aluminijske stolarije. Kako posao raste tako mi dograđujemo i moderniziramo tvrtku te danas imamo 67 djelatnika koji na cca. 3500 m2 proizvodnog prostora i najmodernijim CNC strojevima i obradnim centrima proizvode vrhunsku stolariju. Već više od 20 god. naše proizvode izvozimo na europska tržišta, a što je danas preko 35% naše proizvodnje.

Također vršimo savijanje profila kao i presvlačenje sa Renolit folijom (imitacija drveta) za naše potrebe i za potrebe tvrtke Rehau. Od 1999. godine smo u posjedu Certifikate ISO 9001 /2008.

naši dobavljači jesu  Schüco (aluminijski profili i okovi), Rehau ( pvc profili), Jansen (metalni i inox profili), GU-BKS (okovi svih vrsta) i mnogi drugi. Naš stručni kadar se sastoji od 3 djelatnika sa VSS (dipl. ing), 4 djelatnika sa VŠS ( ing.) te 3 tehničara koji su velikim dijelom prošli školovanja u Njemačkoj i dorasli su svim izazovima koji kvalitetan proizvod od nas zahtjeva.

Tvrtka Ilsad d.o.o. već više od desetljeća posjeduje Ateste i Certifikate za proizvodnju i ugradnju, protueksplozivnih i neprobojnih elementa koje smo radili za centralu američke vojske i Nato baze u Heidelbergu, baze tenkovskih jedinica Stutgart, Hotel Wiesbaden i američki aerodrom u Landstuhlu i mnoge druge objekte, najviše sigurnosne razine na svijetu.

x

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici ILSAD Ozalj te klikom na Slažem se potvrđujete korištenje kolačića.

Slažem se Pravila privatnosti Saznajte više o kolačićima