Pravila privatnosti

/Pravila privatnosti
Pravila privatnosti 2018-02-07T19:42:39+00:00

Poštovani posjetitelji Internet stranice tvrtke Ilsad d.o.o. na ovoj Vas stranici želimo informirati kako prikupljamo i koristimo Vaše osobne podatke. Ukoliko imate dodatnih pitanja na koja nisu u daljnjem tekstu ponuđeni odgovori molimo Vas da nas kontaktirate.
Vaše osobne podatke na našoj Internet stranici prikupljamo u 2 (dvije) kontakt forme. Jedna se nalazi pod odjeljkom „Kontakt“, a druga pod odjeljkom „Pošalji upit“. Osobni podaci koji se prikupljaju u tim formama su ime,prezime, adresa, mjesto, poštanski broj, broj telefona, email i tvrtka. Prikupljene podatke koristimo kako bi Vam odgovorili na vaše upite. Njih ćemo sačuvati u vremenu koje nam je potrebno za odgovor Vama te će nakon toga biti izbrisani.
Naša stranica može koristiti cookies („kolačiće“) ili slične tehnologije, a tiču se prikupljanja informacija o korištenju Internet stranica. Kolačić je skup informacija koje u obliku datoteke na vaše računalo sprema web stranica koju posjetite. Koriste se kako bi internetska stranica dobila informacije o nekim vašim postavkama i ponašanju na internetu (poput e-mail adrese, postavki internetskog preglednika i slično).
Kada ponovno posjetite istu stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju, što omogućuje da prikaz stranice i iskustvo pregledavanja bude prilagođeno Vašim potrebama i preferencijama.
Svaki korisnik sam odlučuje da li želi dopustiti pohranjivanje kolačića na svoje računalo. Postavke o pohranjivanju moguće je konfigurirati unutar postavki web-preglednika.
uzmite u obzir mogućnost da neke značajke Internet stranica neće normalno funkcionirati ako isključite uporabu cookies.

Naša Internet stranica sadrži linkove na stranice drugih tvrtki koje imaju različita pravila privatnosti, te nismo odgovorni za informacije koje se prikupljaju na tim stranicama i pravila privatnosti.

Slobodni ste svakodobno i bez naknade zahtijevati informacije o vašim osobnim podacima koje smo pohranili te zatražiti informacije o tome koje vaše podatke imamo, kao i izmjenu i/ili brisanje svojih podataka na e-mail ilsad@ilsad.hr. Također ste slobodni zahtijevati i ispravak ili brisanje bilo kojeg netočnog podatka na isti način, kao i kontaktirati nas u slučaju da imate bilo kakvih pitanja vezano uz ova pravila privatnosti.