ADS 90 SimplySmart

ADS 90 SimplySmart2017-06-14T14:59:06+00:00

OPIS SISTEMA

Pionirska serije vrata sa vrhunske performanse za stambene i poslovne zgrade Schüco ADS vrata 90 SimplySmart predstavlja učinkoviti sustav budućnosti vrata koja kombinira visoke energetske potrebe s prijelomnim detalje dizajna. Budui da je profil konstrukcija s izuzetkom izolacijskih štega sasvim sa Schüco ADS vratima identičan (seriji 75 Smart) isti aluminijski profili (unutarnje, vanjske i srednji) može se koristiti za izgradnju sustava 5-komorni. Zahvaljujući ovoj vrlo dubokoj konstrukciji postiže se do sada neviđeno korištenje identičnih dijelova u strukturi profila, kao i okova i pribora.

Schüco vrata ADS 90.SI Jednostavno Smart na pasivne kuće standardu.

Izvanredan značajka vrata sustava Schüco ADS 90.SI Jednostavno Smart je izvrsna toplinska izolacija, U-vrijednosti do 1,0 W / (m² K) ispunjava stroge zahtjeve standarda pasivne kuće. Osnova za to je korištenje središnji dvostrukom brtvom u kombinaciji s dodatnim izolacijskim pjena. Korištenje dalje izolacijskih školjaka ovdje – za razliku od pasivne kuće ovjerena Schüco ADS vrata 112 IC – više nije potrebno.

Postavljanje je kao studija za gradnju u 2015. godine

x

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici ILSAD Ozalj te klikom na Slažem se potvrđujete korištenje kolačića.

Slažem se Pravila privatnosti Saznajte više o kolačićima