Okovi 2017-06-14T14:59:33+00:00

OPIS SISTEMA

Svi pvc prozori tvrtke Ilsad opremljeni su Winkhaus activ Pilot okovom koji predstavlja potpunu inovaciju na tržištu. Winkhaus activ Pilot okov je kombinacija mnogih inovativnih i praktičnih rješenja, koja će u budućnosti postati standard u proizvodnji okova.

Novi sustav temelji se na već dokazanom okovu auto Pilot, međutim, activ Pilot okov je modularni sustav transparentne strukture sa znatno manjim brojem elemenata u usporedbi s prethodnikom.

Temelj novog sistema zaključavanja su osmerokutne protuprovalne bolcne, tzv. “gljive”, koje su izrađene od visoko kvalitetnog čelika i zajedno sa sigurnosnim pločicama osiguravaju visok stupanj protuprovalne zaštite.
Ovo rješenje je jedinstveno na tržištu!

KARAKTERISTIKE I PREDNOSTI


Ušteda energije

Winkhaus activ Pilot okov omogućava različite kutove nagiba krila pružajući Vam stalan dotok svježeg zraka bez značajnijih gubitaka energije.

Atraktivan dizajn
Atraktivan dizajn daje mu dodatnu kvalitetu koja ga razlikuje od ostalih masovno proizvedenih proizvoda. Ugradnjom activ Pilot okova, povećana je vrijednost samih prozora.

Fleksibilan
Inovativni, modularni sustav activ Pilot okova lako se nadograđuje te zadovoljava najviše sigurnosne zahtjeve.

Individualna zaštita
Modularni dizajn okvira omogućuje prilagodbu na razne stupnjeve sigurnosti-osnovni sustav vrlo lako može biti nadograđen na WK2 stupanj sigurnosti.

Lako prilagodljiv
Okov activ Pilot odlikuje potpuno nov sustav zaključavanja koji se temelji na osmerokutnoj bolcni koju je moguće ručno podešavati. Multifunkcionalni elementi, montiraju se brzo i jednostavno, čak i na prozorima već u upotrebi.

Vrhunska kvaliteta
Vrhunska kvaliteta Winkhaus activ Pilot okova potvrđena je od strane brojnih nezavisnih instituta koji su potvrdili robusnost i učinkovitost ove tehnologije.

x

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici ILSAD Ozalj te klikom na Slažem se potvrđujete korištenje kolačića.

Slažem se Pravila privatnosti Saznajte više o kolačićima