Tražimo partnere

  • imate tvrtku i iskustva u komercijali
  • nemate tvrtku ali je želite osnovati
  • bavite se prodajom i ugradnjom a želite promjeniti dobavljača
  • prestajete sa proizvodnjom a želite nastaviti distribucijom
  • ako i nemate iskustva a želite i vjerujete u sebe,mi ćemo vam pomoći da ostvarite svoje želje i ciljeve

Tražimo distributere u Hrvatskoj i inozemstvu!

ILSAD d.o.o.

Tvornica PVC i Alu stolarije, Ozalj

Tvrtka Ilsad d.o.o. osnovana je 1992 god. kada počinje sa proizvodnjom PVC stolarije, a par godina kasnije i sa proizvodnjom aluminijske stolarije. Kako posao raste tako mi dograđujemo i moderniziramo tvrtku, te danas imamo 93 djelatnika koji na cca. 6000 m2 proizvodnog prostora, najmodernijim CNC strojevima i obradnim centrima proizvode vrhunsku stolariju. Već više od 25 godina naše proizvode izvozimo na europska tržišta, a što je danas preko 30% naše proizvodnje.

Godine 2018. dograđujemo tvrtku za dodatnih 2600 m2 proizvodnog prostora. Istovremeno kupujemo najmodernije linije i CNC strojeve za proizvodnju PVC i ALU stolarije, a sve postojeće CNC linije i strojeve ne prodajemo nego ih moderniziramo i ostavljamo u funkciji, što nam uveliko povećava kapacitet i sigurnost.

Od 1999. godine smo u posjedu Certifikata ISO 9001 /2008 koji kontrolira i upravlja ciklusom proizvodnje i samim time kontrolira kakvoću i kvalitetu proizvoda. Također smo u posjedu mnogih drugih certifikata kao npr. evakuacijskih vrata, vatrootpornosi i protudimne zaštite, zaštite od projektila, RAL ugradnje i mnogih drugih, sve vidljivo na našoj Web stranici.

Da bi proizvodi bili vrhunske kakvoće potrebno je imati i kvalitetne dobavljače profila, stakla i okova. Naši dobavljač aluminijskih profila je renomirana tvrtka Schüco, Wicona i mnogi drugi sve prema zahtjevu kupca.

Dobavljač metalnih profila je tvrtka Jansen proizvođača iz Švicarske.

Dobavljač PVC profila i pribora je također renomirana tvrtka Rehau, koja je jedan od vodećih njemačkih proizvođača profilnih sustava.

Također vodeći njemački proizvođač svih vrsta okova, tvrtka GU-BKS i mnogi drugi.

Dobavljač stakla je tvrtka Presglas, renomirana europska tvrtka koja u međuvremenu ima veliku proizvodnju u hrvatskoj i tvrtka Kavran za specijalna stakla, a prema potrebi i drugi strani dobavljači.

U tvornici sami vršimo savijanje profila kao i presvlačenje sa Renolit folijom (imitacija drveta) za naše potrebe i za potrebe tvrtke Rehau, a kvalitetu redovito kontrolira Rehau ispitni laboratorij u Njemačkoj.

Naš stručni kadar se sastoji od 3 djelatnika sa VSS (dipl. ing), 4 djelatnika sa VŠS ( ing.) te 4 tehničara koji su velikim dijelom prošli školovanja u Njemačkoj i dorasli su svim izazovima koji kvalitetna  proizvodnja od nas zahtjeva.

Tvrtka Ilsad d.o.o. već više od desetljeća posjeduje Ateste i Certifikate za proizvodnju i ugradnju, protueksplozivnih i neprobojnih elementa koje smo radili za centralu američke vojske i Nato baze u Heidelbergu, baze tenkovskih jedinica Stutgart, Hotel Wiesbaden i američki aerodrom u Landstuhlu i mnoge druge objekte, najviše sigurnosne razine na svijetu.