Tražimo partnere

  • imate tvrtku i iskustva u komercijali
  • nemate tvrtku ali je želite osnovati
  • bavite se prodajom i ugradnjom a želite promjeniti dobavljača
  • prestajete sa proizvodnjom a želite nastaviti distribucijom
  • ako i nemate iskustva a želite i vjerujete u sebe,mi ćemo vam pomoći da ostvarite svoje želje i ciljeve

Tražimo distributere u Hrvatskoj i inozemstvu!

ILSAD d.o.o.

Tvornica PVC i Alu stolarije, Ozalj

Tvrtka Ilsad d.o.o. osnovana je 1992 god. kada počinje sa proizvodnjom PVC stolarije, a par godina kasnije i sa proizvodnjom aluminijske stolarije. Kako posao raste tako mi dograđujemo i moderniziramo tvrtku, te danas imamo 93 djelatnika koji na cca. 6000 m2 proizvodnog prostora, najmodernijim CNC strojevima i obradnim centrima proizvode vrhunsku stolariju. Već više od 25 godina naše proizvode izvozimo na europska tržišta, a što je danas preko 30% naše proizvodnje.

Godine 2018. dograđujemo tvrtku za dodatnih 2600 m2 proizvodnog prostora. Istovremeno kupujemo najmodernije linije i CNC strojeve za proizvodnju PVC i ALU stolarije, a sve postojeće CNC linije i strojeve ne prodajemo nego ih moderniziramo i ostavljamo u funkciji, što nam uveliko povećava kapacitet i sigurnost.

Garancija vrhunske kvalitete su naši stručni i dugogodišnji djelatnici, moderno opremljena proizvodnja, dugogodišnje iskustvo na hrvatskom, a osobito na stranim tržištima.

Za kvalitetan proizvod su također vrlo bitni kvalitetni materijali od naših dobavljača:
Schüco – ALU – profilini sustavi i okovi
Wicona – ALU – profilini sustavi i okovi
Aliplast – ALU – profilini sustavi i okovi
Rehau – PVC profilini sustavi
GU-BKS – dobavljač svih sustava okova
Pressglas – dobavljač stakla
Kavran – dobavljač stakla
Deceuninck – dobavljač PVC nadroletnih sustava
Medle i Roltek – dobavljači vanjskih roletni i žaluzina
Wurth – dobavljač vijaka, brtvila i montažnih materijala

Naš stručni kadar se sastoji od 3 djelatnika sa VSS (dipl. ing), 4 djelatnika sa VŠS ( ing.) te 4 tehničara koji su velikim dijelom prošli školovanja u Njemačkoj i dorasli su svim izazovima koji kvalitetna  proizvodnja od nas zahtjeva.

Tvrtka Ilsad d.o.o. već više od desetljeća posjeduje Ateste i Certifikate za proizvodnju i ugradnju, protueksplozivnih i neprobojnih elementa koje smo radili za centralu američke vojske i Nato baze u Heidelbergu, baze tenkovskih jedinica Stutgart, Hotel Wiesbaden i američki aerodrom u Landstuhlu i mnoge druge objekte, najviše sigurnosne razine na svijetu.