Automatska klizna vrata

Komfor uz moderan dizajn

Automatska klizna vrata predstavljaju pravi izbor za sve koji žele spojiti komfor pri korištenju, uštedu prostora, funkcionalnost, sigurnost i prestižan izgled. Svojim modernim dizajnom vašem objektu daju novu dimenziju a arhitektima nove mogućnosti u projektiranju.

Konstruirana da traju

Pogonsku jedinicu predstavlja elektro motor predviđen za intezivnu upotrebu. Automati su atestirani na milijun otvaranja godišnje i vrlo su pouzdani. Automat se montira u aluminijsko kućište koje zadovoljava sve kriterije estetike. Aluminijski profili mogu biti eloksirani ili se mogu plastificirati u boju po želji kupca. Stakla koja se koriste su sigurnosna debljine od 6 do 10 mm.

Standardna oprema

Pored automata uz vrata se, kao dio standardne opreme, isporučuje i baterija za upravljanje vratima u slučaju nestanka struje. Pored toga vrata imaju dva senzora, jedan sa unutarnje a drugi sa vanjske strane. Uz vrata se isporučuje i prekidač sa ključem, pomoću kojeg se upravlja vratima.

Dodatna oprema

Neke od dodatnih opcija su: LCD konzola za dodatno programiranje vratiju, praćenje statistike prolaza, podešavanje brzine otvaranja i zatvaranja, postavljanje ljetnog i zimskog režima otvaranja, praćenje rada vrata i slično.

Automatske pregradne stjene

Aluminijske pregradne stijene su idealan izbor ako trebate pregraditi prostor u urede, dodatne prostorije, lokale ili dućane unutar trgovačkih centara. Pri izradi stijena koriste se hladni aluminijski profili koji zbog svojih manjih dimenzija daju cijelom prostoru jednu dodatnu dozu elegancije.  Stakla u stijenama mogu biti i satinirana ili djelomično satinirana čime možemo, prema potrebama, nekim prostorijama osigurati dodatnu privatnost. Pregradne stijene svojim velikim staklenim površinama pružaju prostoru više svijetlosti što stvara posebno ugodan prostor za boravak i rad.