Pressure

Parametri protueksplozijskih klasa

Protueksplozivna zaštita prozora, vrata i staklenih fasada

Prema DIN EN 13123 i US GSA propisima.

Kako naš svijet postaje sve nemirniji a broj napada eksplozivom iz godine u godinu raste tako i potrebe i potražnja, protueksplozivne zaštite prozora ,vrata i fasada dobiva na važnosti.

Tvrtka Ilsad je jedna od vrlo rijetkih tvrtki u europi koje imaju mogu raditi protueksplozivnost i u tom sektoru ima veliko i dugogodišnje iskustvo u proizvodnji i ugradnji baš ovakovih elemenata. Godine 2002 – 2003 sa našim partnerom samostalno testiramo veliki broj različitih  protueksplozivnih elemenata za koje posjedujemo vlastite Cetifikate.

Također posjedujemo vlastite sigurnosne naprave za osiguravanje otklopnih prozora i rešetkastih zaštita, koje su odobrene od američkih i Nato ustanova te ušlo kao njihov standard.

protuprojektilna1

Ova slika prikazuje jedan od naših testova sa 100 kg. TNT eksploziva na 25 metara rastojanja

Na ime tih testova koje su provodile renomirane i licencirane tvrtke uz dodatnu prisutnosti i vojnih američkih časnika, dobivamo veliki broj poslova baš na objektima američkih kao i Nato upravnih baza, bolnica hotela, zračnih luka, vojnih škola i sportskih objekata. Danas možemo sa ponosom kazati da smo mi osigurali najvažniji vojni objekat američke vojske i Nato uprave u europi.

  • svi sistemi posjeduju A – testove
  • optimalna protueksplozivna zaštita stvari i osoba
  • raznolikost sistema za prozore ,vrata i staklene fasade
  • identičnost sigurnosnih i standardnih profila
  • raznovrsnost sigurnosnih stakala
  • testirano i prema US- GSA normama ( vanjski test)
  • cetificirana ugradnja

Kako je ova vrsta sigurnosni elemenata velikim djelom u tehničkom pogledu naša tajna nemožemo vam pružiti više podataka ali se nadamo da smo vam barem djelomično uspijeli prikazati šta je sve naša tvrtka u mogućnosti raditi.