Protuprojektilna zaštita sa Schueco DH, FW, AWS 90 BR sistemima

Zaštita od projektila uz protuprovalnu zaštitu sve više dobiva na značaju kako kod objekata visoke financijske važnosti npr. štedionice, banke, mjenjačnice , itd. Kod zaštite važnih osoba iz politike, biznisa kao i  poznatih i slavnih osoba ali i državnih ustanova visokog rizika kao konzulati, velepslanstva, ministarstva itd.
Vrsta i načini zaštite prozora, vrata i staklenih fasada, propisani su europskim normama DIN EN 1522 koje točno definiraju vrstu i načine  izrade elemenata za obranu od svih vrsta oružja (projektila) koje su definirane  klasama FB2 do FB6.

  • vanjski  izgled  sigurnosnih profila  po izgledu  sasvim isti kao i normalni profili
  • mogućnost izrade  svih boja i oblika
  • sigurniosni  okovi
  • neprobojna stakla kao jednostruko ili dvostruko Iso staklo sa i bez  osipanja krhotina kod udara projektila koje se označavaju sa  ; S – bez zaštite od krhotina i SA sa zaštitom od krhotina. Težine stakla mogu biti i preko 200 kg/m2, ovisno o  klasi zaštite što samom staklu zbog debljine daje dosta jaku zelenu boju. Tu smo u mogućnosti ponuditi varijantu bezbojnog stakla koja je sigurno  i skuplje. Sigurno da kod neprobojnog Izo stakla imate isto tako i sve toplinske i zvučne zaštite kao i kod normalnih stakala.
  • sigurno da svaki kvalitetan elemenat a pogotovo sigurnosni potrebuje i normama propisanu ugradnju  jer i u tom dijelu nesmije proći projektil.
  • za sve od nas proizvedene i ugrađene elemente dobivate potrebne cetifikate

Naše protuprojektilni ili protueksplozivne elemente već više od  desetak godina ugrađujemo na njemačkom tržištu. Naši  sigurnosni elementi štite američke i njemačke vojne baze, vojne zračne luke, nekoliko kuća i biroa najviših vojnih dužnosnika kao i mnoge vojne i policijske škole, sportske ustanove, hotele i mnoge druge.