REHAU Smart Guard

Svjetska inovacija za preventivnu zaštitu od provale

Moderna tehnologija sastavni je dio našeg svakodnevnog života. Zašto ne bi bilo tako i s našim prozorima?

Tvrtka REHAU odlučila je razviti prozore koji su jednako moderni kao i današnji način života. Prozori koji ne samo da nam pokazuju svijet, nego i osiguravaju svježi zrak i kada su zatvoreni. I koji će odbiti provalnike i prije nego se nešto dogodi. To su prozori koje danas trebamo. Kako bismo misli usmjerili na važne stvari u životu.

Pomoću inteligentnog senzora prepoznavanja uočavaju se potencijalni provalnici. Vizualni i zvučni signali jasno pokazuju počinitelju da ne mora ni pokušavati provaliti. Aktivno zastrašivanje ciljano pomaže izbjegavanju oštećenja na prozorima i vratima.

Neupadljiv, ugrađen u okvir Vaših prozora i vrata, sustav Smart Guard aktivna je preventivna sigurnost. Inteligentni senzor prepoznavanja registrira provalnika i zatim samostalno pokreće program obrane.

Stoga REHAU Smart Guard ide mnogo dalje nego uobičajeni alarmni sustavi. Jer reagirati tek kada je provalnik u kući – prozor ili vrata tada su već oštećeni.

Za još više udobnosti opcijski možete dobiti praktični daljinski upravljač za snop ključeva s kojim možete neovisno o aplikaciji pritiskom gumba aktivirati ili deaktivirati Smart Guard.

Prozore koji su sigurni od provale, npr. na katu, možete opremiti kontaktima za prozore. U aplikaciji se tada prikazuje jesu li svi prozori zatvoreni.

Sigurnost nam je oduvijek esencijalna potreba. Tamo gdje su nekada stajali zidovi, danas provalnike sprječavaju alarmni uređaji. Problem: kada se alarmni uređaji oglase, šteta je najčešće već nastala. Osim novca i dragocjenosti, istovremeno vam je oduzet i osjećaj zaštićenosti.