OPIS SISTEMA

Ulazna vrata od GENEO profila jedinstvena su inovacija usmjerena k budućnosti. Zahvaljujući svom tehnološkom dosegu ona ujedinjuju najbolju energetsku učinkovitost s dizajnom i komforom.
Kriteriji koji znače  vrhunski  učinak:

  • najbolja stabilnost zahvaljujući profilnoj jezgri  ojačanoj vlaknima
  • Jedinstvena energetska učinkovitost do U = 0,76 W/m2
  • Zapreka od provala do klase otpora 2 bez čelika uklj. toplinsku izolaciju
  • Opcionalno skriveni okovi kod ulaznih vrata od bijelih profila
  • Mogućnost primjene svih ispuna ulaznih vrata do 53 mm
  • Moguća gradnja bez prepreka uz individualnu prilagodbu

Pouzdajte se u najsuvremeniji sustav profila ula- znih vrataa tržištu  i osigurajte dugoročno održava- nje vrijednosti svoje nekretnine kako u novogradnji, tako i u sanaciji. GENEO profili ulaznih vrata postižu već i u standardnoj izvedbi najbolje vrijednosti toplinske izolacije. Odlučujete se za ulazna vrata, koja već danas ispunjavaju buduće EnEV* standarde i dugoročno osiguravaju vrijednost Vaše nekretnine. *Uredba o uštedi energije njemačkog ministarstva graditeljstva.

Čuvanje resursa
Što više uložite u izolaciju svojih objekata, to je veća ušteda energije. S ulaznim vratima i prozorima GENEO sustava aktivno pridonosite pozitivnoj energetskoj bilanci i tako čuvate okoliš, a naravno i svoj novčanik.

Raznovrsnost boja
Ulazna vrata od GENEO profila dostupna su Vam u bijeloj boji, kaširana folijom ili lakirana. Sve su varijante otporne na vremenske nepogode, postojane na utjecaje iz okoliša, iznimno otporne na sunčevu svjetlost i jednostavne za održavanje.

Lakiranje

Više od 170 RAL boja stoji Vam na raspolaganju pri odabiru boja.

Kaširanje folijom
Za kaširanje folijom na raspolaganju Vam stoje uniboje ili drvo-dekori sa strukturiranim ili glatkim površinama.Konstrukcija profila Vaših ulaznih vrata može se kombinirati sa svim punjenjima ulaznih vrata debljine do 53 mm. Vaš će Vam specijalizirani trgovac ponuditi veliki izbor.