Škare okova

OPIS SISTEMA

Svi PVC prozori tvrtke Ilsad opremljeni su GU BKS okovom koji predstavlja potpunu inovaciju na tržištu. GU – BKS okovi su kombinacija mnogih inovativnih i praktičnih rješenja, koji su vodeći u sigurnosti , dugotrajnosti, vrhunske otpornosti na koroziju i protuprovalnu zaštite, nosivisti do 130 kg, te savršenim optički izgledomi plastificiranim vidljivim pantovima bez plastičnih kapica.

Skriveni sustav okova za PVC
Okov za pro­zore i balkonska vrata od PVC-a s pot­puno skrivenim kutnim i ška­ra­stim ležaje­vima ispunjava najviše zahtjeve po pitanju dizajna, komfora rukovanja i jedno­s­tavne mon­taže.

Novi sustav temelji se na već dokazanom okovu, međutim, GU BKS Uni Jet okov je modularni sustav transparentne strukture sa znatno manjim brojem elemenata u usporedbi s prethodnikom.
Temelj novog sistema zaključavanja su okrugle protuprovalni štiftovi, ili “gljive”, koje su izrađene od visoko kvalitetnog čelika i zajedno sa sigurnosnim pločicama osiguravaju visok stupanj protuprovalne zaštite.
Ovo rješenje je jedinstveno na tržištu!

KARAKTERISTIKE I PREDNOSTI

Ušteda energije
GU BKS okov omogućava različite kutove nagiba krila pružajući Vam stalan dotok svježeg zraka bez značajnijih gubitaka energije.
Atraktivan dizajn
Atraktivan dizajn daje mu dodatnu kvalitetu koja ga razlikuje od ostalih masovno proizvedenih proizvoda. Ugradnjom GU BKS okova, povećana je vrijednost samih prozora.
Fleksibilan
Inovativni, modularni sustav GU BKS okova lako se nadograđuje te zadovoljava najviše sigurnosne zahtjeve.
Individualna zaštita
Modularni dizajn okvira omogućuje prilagodbu na razne stupnjeve sigurnosti-osnovni sustav vrlo lako može biti nadograđen na WK2 stupanj sigurnosti.
Lako prilagodljiv
GU BKS okov,odlikuje potpuno nov sustav zaključavanja koji se temelji na okrugloj bolcni ili glivici, koju je moguće ručno podešavati. Multifunkcionalni elementi, montiraju se brzo i jednostavno, čak i na prozorima već u upotrebi.
Vrhunska kvaliteta
Vrhunska kvaliteta GU BKS okova potvrđena je od strane brojnih nezavisnih instituta koji su potvrdili robusnost i učinkovitost ove tehnologije